JÁRVÁNYÜGYI ÓVINTÉZKEDÉSEK

A hatályos rendelet alapján vezetett sétáink védettségi igazolvány nélkül is látogathatók.  

 

A 18 év alattiak felügyelet nélkül vehetnek részt programjainkon, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A 16 év alatti hozzátartozók mentesülnek a védettségi igazolás alól, de életkoruk igazolására diák- vagy arcképes igazolványt (személyi igazolvány vagy útlevél) kell felmutatniuk, amennyiben ezt a jegykezelő kéri tőlük, a sétákon való részvétel pedig csak és kizárólag felügyeleti jogot gyakorló, védettségét a fentebb említett módon igazolni képes felnőttel lehetséges. A programon az érvényes járványügyi szabályok betartása kötelező. 

 

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a sétán való részvétel szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak! Kérjük, hogy a jegyvásárlás idején vegye figyelembe azt, hogy a séta látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a séta időpontja között is megváltozhatnak.

 

A jogszabályi kereteken belül minden helyszín meghatározhatja a saját házirendjében belépési szabályait. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményünkre, tájékozódjon a Budai Várséták honlapján és Facebook oldalán az aktuális információkról.

 

A Várkapitányság munkatársai szem előtt tartanak minden egészségügyi óvintézkedést: a zárt terekben elérhetők lesznek kézfertőtlenítési pontok is a visszatérő közönség nagyobb biztonsága érdekében!

További séták