Sisi szívügyeiValentin-napi séta a Várkert Bazárban

Sisi szívügyei

Valentin-napi séta a Várkert Bazárban

Valentin-nap alkalmából tartson velünk egy romantikus sétára a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében és eldugott lépcsőházában!

2500 Ft

Időpontok

Milyen gyermek, édesanya, feleség, barát és barátnő volt a magyarok hős szeretett királynéja, Erzsébet? Hogyan élte meg kislánya, Zsófia és egyetlen fia, Rudolf trónörökös elvesztését és hogyan teljesedhetett ki Mária Valéria édesanyjaként? Miként viselte a Ferenc Józseffel kötött, egyre boldogtalanabbá váló házasságát? A szabadságvágytól hajszolt, elmagányosodó, önmagát a verseiben Sirálynak vagy Titániának nevező Sisi valóban gyengéd érzelmeket táplált gróf Andrássy Gyula iránt, és tényleg szívügye volt Magyarország és a magyarok? Sétánkon mindenre fény derül!


Indulás

Ybl Miklós tér – Ybl Miklós szobra

Érkezés

Ybl Miklós tér

Időtartam

60 perc

Jó tudni

A hatályos rendelet alapján vezetett sétáink védettségi igazolvány nélkül is látogathatók. Kérjük, hogy a sétákon látogatóink és munkatársaink védelme érdekében viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot.

További információkért kérjük olvassa el figyelmesen járványügyi óvintézkedéseinket.

 

A Sisi szívügyei című sétánk útvonala nem akadálymentesített, meredek lépcsőkön is közlekedünk. Kérjük, ezt vegye figyelembe a jelentkezéskor. 

Programunk rossz időjárás (esőzés, havazás) esetén is elindul. 

Sétánk a meghirdetett időpontban, pontosan indul, a későn érkezőket nem áll módunkban megvárni. Megértését köszönjük! 

Programunkat 12 éves kor felett ajánljuk.

Térkép

További séták